Om Risskov Møbelsnedkeri

Risskov Møbelsnedkeri blev etableret i 2010 af møbelsnedkerne Leif Jensen og Per Andersen. Sammen har vi mere end 50 års samlet erfaring indenfor møbelsnedkerfaget.

Hos Risskov Møbelsnedkeri går klassisk håndværk og gennemtænkt design med fornemmelse for form og funktion hånd i hånd. Vi bygger på drømmen om at gøre tingene rigtigt – uden genveje. Derfor vælger vi materialer, værktøj og løsninger med hjertet. Her er høvlebænken ikke en museumsgenstand og værktøjet ikke nødvendigvis tilsluttet en stikkontakt. Det kører glimrende på godt håndelag og passion.

Udover samarbejdet med kunden om den optimale løsning på den pågældende opgave, kan der også inddrages både arkitekter og designere i processen om at udvikle spændende møbler og anderledes indretning. Altid med udgangspunkt i grundighed og respekt for det møbel eller rum vi arbejder med.

Risskov Møbelsnedkeri er medlem af Dansk Møbelkontrol, der er verdens ældste kontrolorganisation for møbler mv. etableret i 1959. Dansk Møbelkontrol har førende danske producenter af kvalitetsmøbler som medlemmer. Foreningens formål er at arbejde for produktion af kvalitetsmøbler i Danmark.

Om firmaet

Risskov Møbelsnedkeri blev etableret i 2010 af møbelsnedkerne Leif Jensen og Per Andersen. Sammen har vi mere end 50 års samlet erfaring inden for møbelsnedkerfaget.

CVR: 37803588

Risskov møbelsnedkeri Aps